C tengeri tanfolyam

 

A tanfolyam 25 órás időtartamú elméleti és gyakorlati felkészülésből áll, melyet Sibenikben egy erre a célra minősített oktatási intézményben tartunk. Az előadásokat magyar előadó magyar és angol nyelvű bemutató diák segítségével illusztrálja. A résztvevők a jobb megértéshez magyar nyelvű tananyagot is kapnak. A tanfolyamhoz szükséges egy előzetes hajóorvosi vizsgálat is. A megszerzett jogosítvány 5 évig érvényes, meghosszabbítása újabb orvosi vizsgálathoz kötött. (A meghosszabbításhoz nem kell Horvátországba utazni, az ügyintézést teljeskörűen vállaljuk.)

A tanfolyam általában péntek reggeltől hétfő délig tart, míg a vizsgára hétfő délután kerül sor.

A sikeresen vizsgázók 30 BRT méretig vezethetnek vitorlás vagy motoros hajókat, így egy C-s jogsival a charterben bérelhető hajók döntő többsége vezethető. A jogosítvány nemzetközi, így ezt más országok is elfogadják.

Részvételi díj: 870 EUR.

A tanfolyam rövidsége miatt előzetes, felkészítő online tanulásra is lehetőséget biztosítunk, illetve megfontolásra ajánljuk egy manővertréningen való részvételt is.  Az igazi tudáshoz a gyakorlat elengedhetetlen, de tanfolyamaink és tréningeink sok száz résztvevője bizonyítja, hogy az önálló tudás megszerezhető. Bízz a bennünk és bízz magadban!

Iratkozz fel hírlevelünkre!