Phuket - Langkawi

2016. január 10. és februr 20. között négy tíznapos vitorlás túrát szerveztünk az Andaman-tengeren, Phuket és Langkawi között.

A Phuketről induló turnusok elsőször a fantasztikus karszt szigeteiről nevezetes Phang Nga-öböl felé vették az irányt, majd a Krabihoz tartozó Phi Phi-szigetek következtek. Itt alkalmunk nyílott barátságos makákó majmokkal való találkozásra is.

Ko Lanta hosszú, homokos strandjai mellett egy elefántos kirándulást és egy gyalogos dzsungeltúrát is tartogatott számunkra. Sok szigetnél sznorkellingeztünk, a legszebb korallzátonyt a Rok-szigeteknél találtuk meg.

Ko Lipénél jelentkeztünk ki Thaiföldről, hogy az utolsó két napunkat a Maléjziához tartozó Langkawiban, illetve a tőle elterülő szigetcsoportban tölthessük.

A Langkawiból induló csoportok fenti utat ellenkező irányba járták be. Szinte valamennyi résztvevő kihasználta az alkalmat, s a hajózást megelőzően vagy azt követően a környékbeli világvárosok (Bangkok, Kuala Lumpur, Szingapur) meglátogatására is szakított időt.

Iratkozz fel hírlevelünkre!